Mi smo komšijska pekara.

Svako jutro iste mušterije.
Mi poznajemo njih, oni poznaju nas.
Stara škola.

Kod nas ljudi dolaze po hleb.
Svakog dana pravimo preko 20 vrsta hleba.
O hlebu znamo sve.
Mi smo pekara Lebovski.

Za dobar hleb potrebno je znanje i strpljenje.

Neke hlebove napravimo za 4, a neke pravimo i 19 sati.
I zato je svaki drugačiji.
Potrebna je i tehnologija. Ona proces čini lakšim i bržim.
A mi je koristimo i da bi sa što manje hemije pravili svoj hleb.

Danas je lako kupiti gotove industrijske smeše i praviti više vrsta hleba.

Mi ne radimo tako.

To je kao kada bi poredili supu iz kesice i pravu domaću čorbu.

Mi sami pravimo svoja kisela testa i kuvana brašna, i sami pravimo svoje mešavine žitarica i semenki.
Tako dobijamo hlebove prirodnog i bogatog ukusa koji dugo čuvaju svežinu.

Pored hleba nemamo još puno proizvoda, ali su nam kifle, peciva, sendviči, krofne i kolači odlični.

Imamo samo jedno pravilo:

Ono čime ne bi poslužio goste u svojoj kući, nemoj da prodaješ ni komšijama.

about-1about-2about-2

Dobro došli u Lebovski!

avada-cafe-logo-footer

Lokacije